Voor wie:

Voor jongeren vanaf de 3e klas van het voortgezet onderwijs tot 16 jaar

 

De avonden:

We beginnen om 19.30 uur en sluiten om ongeveer 21.00 uur. De avonden worden 1 keer per twee weken gehouden  in het verenigingsgebouw op het Pieter Zandt terrein in Kampen, Kamperstraatweg 1a.

 

De naam:

'Het Baken' is een bekende naam voor een vereniging. Naast dat hij prima in het rijtje van Kompas en Anker thuis hoort, is hij heel kenmerkend voor jullie leeftijdsgroep. Vanaf de 3e klas van het voortgezet onderwijs verzet je vaak zelf je bakens telkens iets verder; hier eens een kijkje nemen, daar eens aan mee doen...., maar let op voor je het weet loopt je levensschip vast in ondiep (troebel) water. Gods Woord is een baken die niet te verzetten is. Helder en krachtig geeft hij licht, ook voor jongeren!

 

Indeling van de avonden:

We beginnen met een inleiding over een Bijbelgedeelte, een persoon uit de Bijbel of een actueel thema. Daarna volgt de bespreking van de inleiding. Soms bespreken we stellingen of vragen in groepjes of met elkaar.

 

Na een korte pauze wordt er een spel of activiteit georganiseerd.

 

Voor een leuk spel hebben we jullie hulp en ideeŽn nodig. Schroom niets eens een leuk spel aan te dragen. We doen binnen- of buitenspellen, actief of juist een spel voor de denkers.

 

Thema's:

Naast Bijbelse onderwerpen worden er ook actuele thema's besproken. Ook worden er verdeeld over het seizoen een tweetal thema avonden georganiseerd waarop een gastspreker wordt uitgenodigd.

 

Activiteiten:

Naast de reguliere JV-avonden worden verdeeld over het seizoen diverse activiteiten georganiseerd. We bakken oliebollen, we fietsen met tandems voor een goed doel, of we gaan bijvoorbeeld een vrijdagavond schaatsen of bowlen.

 

Kortom:

Veel leerzame en gezellige avonden. Kom gerust een keertje kijken en neem dan ook eens een vriend of vriendin mee!

Voor meer foto's klik hier